Transavia

Transavia

Transavia
Sinds 1965 biedt Transavia betaalbare vluchten naar inmiddels meer dan 150 bestemmingen in Europa en Noord-Amerika. Als zelfstandig onderdeel van Air France KLM is Transavia de grootste budgetmaatschappij en de tweede luchtvaartmaatschappij van Nederland. Bij het bedrijf werken zo’n 2500 collega’s, waarvan een kleine 80% piloten en cabinepersoneel, en de overige 20% in de technische dienst en op het hoofdkantoor.

Memorabele klantervaring
Bij Transavia gaat men graag the extra mile voor passagiers en voor elkaar. De organisatie kenmerkt zich door een enthousiaste en energieke sfeer, en een gemeenschappelijk doel: het creëren van een klantervaring die indruk maakt. Alle vacatures bij Transavia staan in het teken van deze missie.

Dynamische omgeving
Transavia is een dynamische organisatie die zich continue rekenschap moet geven van de ontwikkelingen in een telkens veranderende luchtvaartsector. Werken bij Transavia betekent daarom flexibel zijn, leergierig zijn, energie krijgen van verandering en innovatie, en initiatief en verantwoordelijkheid nemen.