Top of Minds Top of Minds

Top of Minds

Top of Minds

Top of Minds bemiddelt de kwalitatieve top van de executive professionals in de salarisrange 60 – 200k. Snelgroeiende outperformers met een focus op hun carrière. Centraal in het bemiddelingsproces staat de lange termijn. De groeivisie van opdrachtgevers en van kandidaten moeten duurzaam met elkaar in lijn zijn. Pas dan komen succesvolle carrières tot stand.

Consultants van Top of Minds

De consultants bouwen een vertrouwensband op met kandidaten en klanten. Zij zijn de expert binnen hun vakgebied. Ze hebben een hecht netwerk van loyale opdrachtgevers en ontsluiten vaak posities nog voordat er een vacature is. Niet zelden komen zo de meest bijzondere plaatsingen tot stand. Matches waarbij niet ervaring maar persoonlijkheid en talent de boventoon voeren. Dat kan alleen wanneer je zowel opdrachtgevers als professionals in het veld goed kent.

Toegang tot de top

Voor kandidaten is profilering cruciaal. Op het juiste moment met de juiste persoon over de juiste onderwerpen spreken. De consultants helpen kandidaten met het ontwikkelen van hun carrièrestrategie en de voorbereiding om te kunnen presteren op de momenten die ertoe doen. Ze maken gebruik van hun expertise in een bepaald segment van de arbeidsmarkt en hulpmiddelen zoals Strengthsfinder en MBTI.