Jumbo

Jumbo

Hallo Jumbo

Jumbo Supermarkten is een van de snelst groeiende foodretailers van Europa. Door natuurlijke groei en acquisitie van C1000 en Super de Boer is Jumbo de onbetwiste #2 van Nederland geworden. Recent is ook La Place overgenomen. CEO Frits van Eerd zegt over de uitbreiding van de afgelopen jaren: “Groeien is mooi, maar het kost ook veel energie om het goed te doen.” Ton van Veen (CFO) vult hem aan: “Nu is een periode van optimalisatie van het Jumbo-bedrijf aangebroken. Bijvoorbeeld het verder uitrollen van de thuisbezorgdienst zodat al onze klanten binnenkort hun boodschappen online kunnen bestellen.”

De Jumbo formule

Jumbo’s formule is helder: het grootste assortiment, de beste service en de laagste prijsgarantie. De unieke Jumbo Formule is verankerd in de 7 Zekerheden. Van ‘vers is ook écht vers’ tot de zekerheid dat klanten vlot kunnen winkelen. Bijvoorbeeld door het gebruik van de zelfscan of de Pick Up Points. Of door de korte wachttijdgarantie: wie als vierde wachtende in de rij staat krijgt zijn boodschappen gratis. Geen smoesjes, de klant staat centraal. Niet voor niets is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens.

Werken bij Jumbo

De mensen bij Jumbo worden gedreven door één ambitie: samen de ideale winkel voor de klant bouwen. Die passie voor de klant zit in de genen van alle 445 professionals op het Jumbo hoofdkantoor en de duizenden mensen in de winkels en de distributiecentra. De lat ligt hoog bij Jumbo. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de ontwikkeling van het e-commercekanaal, de explosieve groei van het aantal filialen en sterke ontwikkeling van het private label. Vacatures bij Jumbo zijn dan ook in trek bij professionals van diverse achtergronden.

“Je moet je afvragen wat jij vooruitgang vindt. In een corporate omgeving is dat soms zelf verder komen. In een familiebedrijf is vooruitkomen het bedrijf verder helpen en daardoor zelf verder komen. Die nuance is een wereld van verschil.” – Lees het interview met Ed van de Weerd over werken bij Jumbo